Friesewal 11 b, Zwolle

Omschrijving

Elke dag weer genieten van wonen aan het water in hartje Zwolle met alle voorzieningen bij de hand. Dat is wonen in De Koningin!

Het karakteristieke, hoge gebouw omvat 28 appartementen. Alle appartementen hebben een berging en een eigen parkeerplaats in de stallingsgarage onder het gebouw.

De appartementen zijn o.a. voorzien van een goede buitenruimte, luxe keuken, twee slaapkamers en een badkamer. Verder zijn alle appartementen voorzien van een PVC-vloer.

Door het gebruik van vloerverwarming, zonnepanelen en triple beglazing zijn de appartementen niet alleen heel comfortabel, maar ook duurzaam.

De totale huurprijs is € 1.635,- per maand, dit is inclusief de servicekosten van € 60,- per maand.

Kenmerken
Huurprijs € 1.575,- p.m.
Servicekosten € 60,- p.m.
Huurvoorwaarden Huurvoorwaarden VanWonen
Woonoppervlakte 75 m2
Slaapkamers 2
Status Te huur
Beschikbaar vanaf 1 juli 2023
Complex Kraanbolwerk
Plattegronden
Locatie
Adres Friesewal 11b
Postcode 8011 XE
Plaats Zwolle
Wijk & Buurt Wijk 10 Binnenstad / Noordereiland
Over complex Kraanbolwerk
Omschrijving Elke dag weer genieten van wonen aan het water in hartje Zwolle met alle voorzieningen bij de hand. Dat is wonen in De Koningin!

Het karakteristieke, hoge gebouw omvat 28 appartementen, waarvan 10 appartementen voor de verhuur. Alle appartementen hebben een berging en een eigen parkeerplaats in de stallingsgarage onder het gebouw.

De appartementen zijn o.a. voorzien van een goede buitenruimte, luxe keuken en badkamer. Verder zijn alle appartementen voorzien van een PVC-vloer.

Door het gebruik van vloerverwarming, zonnepanelen en triple beglazing zijn de appartementen niet alleen heel comfortabel, maar ook duurzaam.