Oostenwind 34, Arnhem

Omschrijving

Energieneutrale, luxe huurwoning aan de rand van de wijk Schuytgraaf!

Deze tussenwoning (opgeleverd in 2020) aan de Oostenwind 34 is per 1 januari 2023 beschikbaar. De huurprijs is € 1.575,- per maand. De woonoppervlakte van de woning is ca. 118 m2.

De woning is op de begane grond voorzien van een pvc-vloer en op de verdieping is de woning voorzien van een laminaatvloer.

De luxe keuken is uitgerust met een inductiekookplaat, afzuigkap, koel-/vriescombinatie, oven-magnetron en vaatwasser.

De woning heeft drie slaapkamers, een mooie badkamer en een ruime zolder. Daarnaast is de woning voorzien van vloerverwarming op de begane grond, zonnepanelen op het dak en de woning is gasloos gebouwd, omdat gebruik wordt gemaakt van stadsverwarming.

Kortom, een woning waar u zo in kunt!

Kenmerken
Huurprijs € 1.575,- p.m.
Servicekosten
Woonoppervlakte 118 m2
Slaapkamers 3
Status Te huur
Beschikbaar vanaf Per direct
Complex Oosthof
Plattegronden
Locatie
Adres Oostenwind 34
Postcode 6846 WD
Plaats Arnhem
Wijk & Buurt Schuytgraaf / Schuytgraaf-Zuid
Over complex Oosthof
Omschrijving Energieneutrale, luxe huurwoningen aan de rand van de wijk Schuytgraaf!

De huurwoningen in dit project liggen aan de Marasingel en zijn voorzien van vloerverwarming op de begane grond, zonnepanelen op het dak en uiteraard is er gasloos gebouwd, omdat de woningen zijn aangesloten op stadsverwarming.

De Scandinavische architectuur, de variatie in woningtypen, de kleurrijke gevels, alles bij elkaar geeft het deze buurt gelegen aan de zuidelijke rand van Schuytgraaf een bijzondere en ontspannen sfeer.

Comfort vindt u als vanzelfsprekend in deze heerlijk geïsoleerde woningen, voldoende ruimte, een luxe keuken en badkamer, drie slaapkamers en een ruime zolder.